Over Arts & Oranges

Arts & Oranges werd in 2015 opgericht door Evelien ter Ellen; ervaren marketing- en communicatiestrateeg, rationele perfectionist, visionair conceptontwikkelaar en bevlogen (interim) manager in bedrijfsleven en de culturele sector. 

 

Ik ben een harde werker, positief en zie niet snel problemen. In mijn omgeving wordt veel gelachen, is ruimte voor een goed gesprek en vertellen we elkaar hoe het zit. Altijd met respect. Ik schakel snel, denk graag out-of-the-box en ben van mening dat oplossingen   - naast passend - ook ‘anders’ en heel erg ‘nu’ en ‘morgen’ moeten zijn.

 

The best of both worlds

Ik heb mijn werkzaamheden in het culturele veld altijd afgewisseld met opdrachten in het bedrijfsleven. Het verrijkt mijn visie op cultureel ondernemerschap en stelt me in staat het beste van twee wereld te combineren.

 

Ik was verantwoordelijk voor merkontwikkelingstrajecten in de theaterwereld, ontwikkelde als consultant implementatie- en communicatiestrategieën voor complexe IT-opdrachten bij multinationals, schreef bevlogen visies op cultureel ondernemerschap, zette mijn tanden in identiteitsopdrachten voor slimme tech start-ups en bracht meer data driven marketing naar de wereld van kunst en cultuur.

 

Ik ken de weg in het culturele veld, spreek de taal van het bedrijfsleven en omring me met een te gek netwerk van o.a. creatief schrijvers, talentvolle fotografen, filmmakers, noodzakelijke nerds, datajongens- en meisjes en wereldverbeteraars. Ik stel ze met liefde aan je voor. 

Evelien ter Ellen | Arts & Oranges